Patinatge

Entre les activitats extraescolars del col.legi, podeu triar la de patinatge artístic. Tot seguit us detallem el desenvolupament, activitats i horaris.

Des de fa molts anys i des que es va iniciar aquest esport al col.legi, sempre han sigut els dimarts i els dijous de 17:30 a 20:30 els dies i horaris en que tots els nens i nenes han pogut aprendre aquest bonic i complet esport.

Encara que sempre s’hagi considerat un esport on es treballen només les cames, us podem assegurar que és un dels més complets que existeixen, donat que s’exerciten un gran nombre de grups musculars, des del cap, el coll, l’esquena, els braços, l’abdomen, fins a les cames. A més, s’hi afegeix la vessant artística, l’expressió corporal, així com el desenvolupament de certes habilitats com l’equilibri i la coordinació de moviments, amb l’acompanyament indispensable de la música.

Al col.legi ens prenem seriosament la pràctica d’aquest esport i ens preparem per anar a competicions, tant de Consell Escolar com a nivell de Federació i els patinadors que ho desitgen poden presentar-se a les proves de nivell corresponents, per poder accedir als campionats. Però al mateix temps també ens agrada gaudir d’aquest esport en la seva vessant artística, que el converteix en espectacle, per això cada curs organitzem dos festivals, un al mes de desembre, Nadalenc, i un altre amb motiu de la Setmana de la Família.

Per poder practicar aquest esport és necessari una vestimenta esportiva adequada i evidentment, uns patins. A la secció de patinatge disposem de patins per deixar-vos i que proveu sense haver de fer una despesa inicial, per tal que els nens i nenes puguin decidir si és l’esport que realment els agrada.

I tot i que és un esport eminentment individual, on cadascú treballa la seva progressió, també és al mateix temps un esport de grup, en la seva modalitat de Patinatge de Shows (una mena de patinatge “sincronitzat”, com s’anomena en patinatge sobre gel) on un grup de patinadors ballen amb moviments sincronitzats i amb una vestimenta adequada, realitzant un espectacle molt vistós.  Els festivals també són una altre manera de fer que els patinadors sentin aquest esperit “d’equip” i s’ho passin molt bé ajudant-se els uns als altres per tal que tot surti “rodat”, i mai millor dit, tractant-se d’un esport de rodes.

 

Us animem a que vingueu qualsevol dimarts o dijous a provar……us deixarem uns patins i podreu comprovar si es desperta el cuc que tenim tots (o gairebé tots) a dins, de provar la sensació de lliscar sobre 8 rodes. Ben segur que alguna vegada us haureu posat uns, sigui de gel, de línia, o dels tradicionals……Doncs al col.legi teniu la oportunitat d’aprendre i progressar en la pràctica d’aquest esport.

 

Fins aviat!


Avís legal i Política de privacitat